Va rugam completati campurile de mai jos


×

Pentru a putea face comenzi trebuie sa va logati !×

Introduceti adresa de e-mail si veti primi o notificare cu parola dumneavoastra.


×

Modificarea parolei


×

Adresa de livrare a comenzii :


×

Urgentpizza.ro

este un serviciu de livrare pizza la domiciliu, prin comenzi on-line pe teritoriul Romaniei.

Cu urgentpizza.ro comanzi mancare la tine acasa ușor si plăcut. Dar asta nu e tot: Ca membru al urgentpizza.ro poti beneficia de o multime de promotii si premii pentru clientii fideli.

Cum sa comanzi pizza online:
Misiunea noastra: de a comanda mâncare simplu, cu doar cateva click-uri.
urgentpizza.ro iti oferă o solutie simpla prin care poti comanda mancare.
Pe prima pagina a site-ului gasesti o harta a Romaniei, pe care trebuie sa alegi o localitatea de unde vrei sa comanzi, dupa care pui in cos produsele pe care doresti sa le comanzi.

În partea de sus a site-ului nostru este câmpul AUTENTIFICARE / INREGISTRARE , te rugam sa iti creezi un cont cu un nume , mail, parola si o adresa de livrare pentru a comanda eficient.

Poti comanda pizza, paste, salate, costite de porc precum si hamburgher, cheeseburgher, hot dog, cartofi pai, si alte produse din categoria fast food.

Alege liber un fel de mâncare delicious preferat și trimite comanda on-line. În clipa următoare vei fi contactat de unul din operatorii nostrii call center pentru a confirma comanda, intre timp iti vom trimite un mail cu datele comenzii dupa care trebuie doar sa astepti un timp scurt de aproximativ 45 de minute pana ajunge comanda la tine acasa și apoi se te bucurati la maxim!

In momentul lansarii unei comenzi de pizza sau fast food, fără autentificare ai la dispozitie un numar de telefon unde poti sa ne suni in fiecare zi intre orele 9-23 pentru a va livra mancarea preferata la domiciliu.

pizza, fast food, comanda mancare, pizza la domiciliu, livrare pizza


Contact
Blog
Despre noi
Termeni si conditii
ANPC